11 november 2006

Dagens ord - KAOS

Ja, vad ska man säga? Bussresan gick bra (bara kvinnor som åkte av nån anledning) förutom att vi var 40 minuter sena pga halka, plus att Frida har spytt i princip hela natten. Tveksamt om det är åksjuka.. Pissregn när vi kom fram och kö runt halva området. Då ångrade jag det här tilltaget. Nu sover Frida i Gekås vilorum och jag har shoppat runt ett par timmar. Kundvagnen är full och jag är helt slut. Det är krig mellan hyllorna. Både om prylar och om plats. Det snos prylar ur andras vagnar och folk kör på varann för att komma fram.

Jag kanske är galen, men trots allt är det ändå rätt kul! Jag har gjort några riktigt bra kap och shopping är ju alltid shopping. Nu ska jag kolla till Frida och se om hon börjar repa sig. Återkommer!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vad har du köpt för nåt? Hur är priserna?
En kompis till mig som var där kände sig besviken efteråt. Tyckte inte priserna var så där helbra.. att det påminde om vilken stormarknad som helst.
Vad tyckte du?

12:01  
Anonymous Anonym said...

Hahaha, härligt Hanna! Du verkar ha hittat de rätta GeKås takterna! Hälsa Frida.
Kram

12:02  
Anonymous Anonym said...

Usch hoppas Frida repar sig - knappt 4timmars shopping kvar... Lycka till och akta dig för de andra kundvagnarna!

12:06  
Blogger Ulla said...

Jag skulle nog gärna vilja vara med dig nu, eller....?
Jo det är klart jag vill :D
Sköt om dig och hälsa Frida, vilken supertjej det måste vara.
Mams

14:13  
Anonymous Anonym said...

Gud, så galet - det verkar som om mina fördomar stämmer! Jag AVSKYR när de gör det! Och stackars, stackars Frida! Vilken mardröm. Jag hoppas att hon inte är behäftad med spyfobi, som jag (kanske är det därför jag (över-)reagerar vid tanken på den där bussresan)

17:49  
Blogger Emelie said...

Min syster var där för ett tag sen och sa samma sak som du att folk kör på varandra. Hon blev påkörd några gånger, de hade inte ens överseende trots att hon är gravid, de körde in i hennes vagn så hon fick den i magen ändå. Folk är helkonstiga.
Själv har jag ej varit där sen jag var 13-14 år.

21:27  

Skicka en kommentar

<< Home