28 mars 2007

Stötta dina gamla kärlekar

Jag köper i princip aldrig skivor längre. Jag kan komma ihåg ett par tillfällen jag gjort det under de senaste åren: när Håkan Hellström släppte senaste alstret. Och nu när Mauros nya finns att klicka hem. För även om man blivit lite slö och gniden på äldre dagar så är det faktiskt det minsta man kan göra. Att stödja sina favoriter, dom som nästan känns som om dom räddar livet på en ibland, är sjukt viktigt.

Ja, så av den anledningen är Mauros nya på väg mot min brevlåda. Samlingen 50 sånger ska jag nog önska mig i födelsedagspresent. Helt ogniden är jag trots allt inte. Hehe.

3 Comments:

Blogger Kajsa said...

Jaha, så det är DU som köper Mauros skivor! Jag har alltid undrat vem det är. ;-) Nä, skämt å sido, jag tycker du gör en god gärning, jag skulle göra det samma för en del gamla älsklingar. Dessutom verkar den rätt mysig, efter vad jag hört. Gillar den akustiska grejen.

11:38  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Aha, är DU ett Maurofan?! Det trodde jag nog inte faktiskt. Samma här, skrev i min blogg för några dagar sen att man kanske ska slå till på nya plattan. Nu behövs inte det för jag kan ju bränna av din... ;)

15:29  
Blogger Botilda said...

Vi är åtminstone två som köper den ;-)

09:11  

Skicka en kommentar

<< Home