26 juni 2007

Idag går flyttlasset


Vår älskade lilla lya är belamrad med kartonger, säckar och möbler. Vi sitter och väntar på flyttfirman och jag kommer plötsligt på att vi aldrig mer ska sova här. Fy fan vad sorgligt.

Vi har verkligen älskat att bo här. Och det visste vi att vi skulle göra när vi köpte den - trots många huvudskakningar från folk runtomkring oss. Det har hänt sjukt mycket mellan de här väggarna sen vi flyttade in i december 2003. Fester, förlovning, skratt, gråt, renovering, förlossningsstart, några fighter, massor av kärlek och så Frank förstås. Det är den här lyan vi ska snacka om när han frågar var vi bodde när han föddes. Det är den här lyan som vi ska minnas som vår första lägenhet tillsammans. Fan, hatar att jag är en sån blödig liten fjant. Nu ska jag torka tårarna och gå till jobbet. Och när jag går därifrån är jag söderböna på riktigt igen. Känns trots allt gegg ovan riktigt riktigt bra!

4 Comments:

Blogger Yogamamma said...

ja, det är blandade känslor det där, att flytta. En separationsångest blandat med en längtan efter det nya.

10:37  
Anonymous Anonym said...

Gegg is good! Frossa i nostalgi idag och njut av den nya lyan imorgon, ni hinner. Kram

11:07  
Anonymous Anonym said...

Inget fel med att vara blödig ibland. Det är ju många minnen i ett hem såklart. Jag förstår dig.

22:31  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Gah, som du nog förstår gick det där inlägget som en pil rakt in i mitt hjärta, fattar faktiskt inte att jag inte gråter... Extra sorgligt är det ju att ni lämnar bästa Holmen. Och att jag själv nyss gjort det. Det är ingen ordning!

Ni kommer ju såklart trivas skitbra i nya lyan också! Förstår helt klart det där med första gemensamma lägenheten, barn och hela kitet. Sorgligt men livet går vidare i alla bemärkelser. Nu ska jag läsa vidare och hoppas såklart på rapport från nya lyan!

00:25  

Skicka en kommentar

<< Home