16 juni 2007

Skitdag

Vaknade i morse och hade ont i ögat. Kändes som om jag fått något under ögonlocket, men trots att jag kollade och sen sköljde med saltlösning försvann det inte. Har blivit värre under dagen, nu rinner ögat, är rött och gör jävligt ont. Känns som om jag har grus i ögat. Tror att det är en vagel, men jag vet inte riktigt.

Bad hairday och osnygg känsla. På jobbet hade jag LOTS att göra, käkade en skittrist lunch på WKB och på eftermiddagen blev det kaos. Blev 1,5 timme sen till en middag jag skulle på och när jag väl är på väg dit så hoppar kedjan på cykeln. Morr. Tyckte verkligen att jag förtjänade pizzan jag klämde i mig sen. Nu sitter jag dessutom här med ont i skallen och rinnsnoret från helvete.

MEN. Middagen och efterhänget var najs. Nu har jag en veckas semester och det känns som om det bara kan bli bättre. Godnatt!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej!!
Surfar runt o besöker din sida titt som tätt. Läste nyss om ditt öga, har precis erfarit ett ont öga som till slut blev sned kind. Borrelia lät domen, långsökt men ändå lite läskigt.
Blir det inte bättre kolla upp det!

Therese

12:56  
Blogger hanna said...

Tack Therese! nu är det nästan borta dock! :D

10:49  

Skicka en kommentar

<< Home