23 juli 2007

Borta bra men hemma bäst

Semestervecka två är till ända och här sitter jag i min soffa på Bondegatan. Regnet öser ner och det är flyttkartonger överallt, damm i hörnen och på städskrubben sitter en sjukt lång todo-lista som nästan gör att det flimrar för ögonen. Men ändå är jag så glad så glad. Jag gillar verkligen att bo här. Jättemycket!

Och så har Emy-pjucksen kommit. Ursnygga tyckte både jag och Lars. Good shit!

4 Comments:

Blogger Per och Lotta said...

Tack för besöket i Torstäva och för vin och choklad som ni lämnade efter er! Chokladen ska bli pausgodis på fjällvandringen och vinet sparar vi tills vi kommer hem igen. Ha det gott resten av semestern. Kram/Lotta
Ps. Tröjan är klar och den blev jättefin!

17:20  
Anonymous Anonym said...

Tja! Vet du vad, jag tror inte du vill ha plexi, det blir repigt... Men jag har hört att de har billiga glasskivor på Ikea, och även lister att fästa det med. Annars finns det lister på närmaste byggvaruhus, och härdat glas hittar du hos glasmästaren. Har för mig att det kostar runt 1200 spänn/kvm. Är man riktigt kinkig köper man sådant där glas som är HELT ofärgat, tjockt glas får ju annars en lite blågrön nyans, men det är nog snordyrt.

Lycka till med köket, och resten av lägenheten, det lär ju bli hur snyggt som helst!

23:18  
Blogger Malin said...

Vad kul att ni trivs! Undrar hur skorna var i storleken? Normala, smala, breda? Vill ha...:)

21:16  
Blogger hanna said...

Skorna var precis lagom i storlek. Jag har 38 i vanliga fall och 38 satt som en smäck. Varken smala eller breda, men snygga :)

10:46  

Skicka en kommentar

<< Home