30 augusti 2007

Efterlysning

Jag vill ha ett nytt täcke. Ett "hotelltäcke". Ni vet nog hur jag menar. Stort, fluffigt, tjockt och bulligt. Känns tungt när man ligger under det. Varmt och skönt, men inte så att man svettas ihjäl.

Var köper man ett sånt?

11 Comments:

Blogger Unknown said...

De enda bulliga och fluffiga täcken jag vet om är ju duntäcken. Fast om de är särskilt tunga vet jag inte? Jag har själv ett helt underbart (prasselfritt dessutom) duntäcke som jag tror är köpt på Jysk eller nåt sådant.

10:06  
Anonymous Anonym said...

Jag har ett prassligt duntäcke köpt på Coop. Billigt men ack så härligt! Jag till skillnad från Lillasyster ovanför, älskar att det prasslar! Älskar att krypa ner under detta täcke! Vet inte om de finns längre.

10:38  
Anonymous Anonym said...

Jag är själv ett stort fan av tunga, men inte för varma täcken och har inte heller hittat det perfekta än. Jag har i alla fall kommit så långt att jag fattat att täckens tyngd mäts i gram och sedan finns det varma, svala etc ändå. Det tyngsta jag hittat hittills är det jag har nu, det är 1200 gram tungt och jag köpte det på Hemtex. Det är inte i dun, duntäcken känns oftast för lätt och för tunna för mig.
Hittar du något tyngre och bra så tipsa gärna mig :)

11:04  
Anonymous Anonym said...

Mitt duntäcke har jag köpt på Hemtex. Det är visserligen inte superbulligt, men de har säkert sådana också. Dessutom har de ju alltid rea! ;-)

11:24  
Blogger Brian said...

Vi har ett sånt, stoort 240x220 cm.
Inhandlat på Sängmakarna på Regeringsgatan.

11:44  
Blogger Camillas lockar said...

IKEA:s duntäcken. Kostar typ 500 spänn, men det är det värt!

12:32  
Blogger hanna said...

Ni är en underbar samling människor. TACK! :D

13:43  
Blogger Patrick & Ia said...

Jag vet precis vad du menar för täcke!! Och jag säger bara -Alperna, man köper det i Alperna! Schweiz eller Östarrike närmare bestämt. Jag har lovat mig själv att köpa ett nästa gång jag är i krokarna. De är en annan dimension än de man får tag på här hemma. Fluffiga, tunga, tjocka men ändå inte för varma - bara helt perfekta - du vet så där som på hotellet på skidresan...

21:27  
Blogger [attle] said...

Jag har ett fint och skönt från Hemtex, fått av min kära mor.
Duntäcken rules! De lägger sig så skönt runt en. :-) Kostar en del, men värt det.

22:40  
Blogger Nybliven said...

E x a k t ett sånt täcke har jag! Verkligen helt sjukt fluffigt, bulligt, tungt och lagomt varmt! Det är ett syntettäcke från Hemtex som heter Perfection (and it is!). Kostade en del men Hemtex har ju numer halva priset för jämnan så det kan lätt prioriteras för den underbara sömnupplevelsens skull (1295:- på helpris)! I strongly recommend.

16:35  
Blogger Henke said...

På Bomans i Trosa har de underbara täcken. Så underbara att vi var tvungna att kolla vad det var för lyxigt shit de hade. Det var... IKEA!

En del av hemligheten är också de speciella lakanen. Egyptisk bomull ska det vara.

23:09  

Skicka en kommentar

<< Home