03 december 2007

Vilken jävla dag

Det började med att jag helt omedvetet lyckades felparkera så fel att bilfan blev bortforslad. Yep. När jag kom tillbaka efter en timme var bilen borta och jag fattade ingenting. Då insåg jag dessutom att min mobil låg kvar i bilen.
Sen ringde läkaren från Sachsska barnsjukhuset och berättade att hon fått svar på Franks kontraströntgen. Det visade att han har ett problem med "ventilerna" som ska hindra att det läcker tillbaka urin från urinblåsan. Men för att vara bad news så var dom ovanligt goda. Man har en femgradig skala där Frank klassas som en tvåa. Ettor och tvåor växer oftast till sig av sig själva. Därför gör man ingenting och om ett år ska han in igen på en annan mer omfattande röntgen för att se att hela systemet ser okej ut och då hoppas man att ventilerna växt till sig.

Resten av dagen har fortsatt på samma tema - pissregn, det jag skulle handla på Ikea fanns inte, feta bilköer och sen en jättearg och sur son som varken velat äta, umgås eller just nu - sova. Ge mig tisdag. Nu.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Äh, vilken dag. Var det när du lunchade med oss, som bilen blev bortforslad?? Surt.
Bra att det inte var värre med Franks "ventiler".

09:14  
Anonymous Anonym said...

Nä, fyyyy! Snacka om otursdag! Och helt galet att få bilen bortforslad! Hoppas det löser sig med Franks ventiler, jag håller alla tummarna. Kram! Jenny/Mitt liv som mamma

19:28  

Skicka en kommentar

<< Home