30 januari 2008

Noll koll

Allt om Stockholm har precis korat årets vinnare i Bäst i stan 2007. Läste igenom vinnarlistan och känner att jag måste korrigera min självbild en aning. Tycker att jag har rätt bra koll och även om det sällan är fotografer från Stureplan.se på ställena jag besöker så är de väl lite mer spännande än Garbos i Sumpan.

Men fan vad jag är lost. Jag har inte varit på El Diablo eller Inferno. Jag har inte tokdansat på Ace och jag har aldrig fikat på Vurma Hornstull (fast jag älskar Vurma Kungsholmen). Däremot har jag shoppat loss på Grandpa. Men det känns inte som det räknas.

Nån som vill ta med gamla tanten på en runda bland ungdomarna snart?

2 Comments:

Blogger Sandra said...

Haha, vad jag känner igen mig. Man tror att man har stenkoll och känner sig som 20-25 typ, men jag inser allt som oftast att jag har noll koll. Vilket band sa du?

16:36  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Vi kanske kan ta våra käppar och gå tillsammans? ;) El Diablo har jag varit på. Var bjuden på premiären men har aldrig gått tillbaka, inte för att det inte var bra utan för att jag är ute för sällan... Gillade det verkligen och har alltid trivts i den lokalen även när det var Baguz!

Kanske middag eller bara drinkar med aprilmorsorna där snart?

23:58  

Skicka en kommentar

<< Home