14 januari 2008

Uppstyrd

Jag älskar att jag har en sjukt busy vecka och ändå känner mig trygg, lugn och ostressad.

För trots att det är mycket som ska hinnas med och fixas så känns livet sweet. Bara jag får lite struktur på prylarna kan jag faktiskt klara det mesta. Mötesfiesta varje dag, middagar, träning, kompisdejter, tvättid, dagislämningar och hämtningar är fint inskrivet i kalendern. Och jag gillar det!
Förresten så är jag löjligt nöjd med min personliga almanacka i år. Jag velade länge innan jag valde färger, men den blev verkligen perfekt! Och den är så mycket bättre nu när den har ett gummiband. Shoppa en själv här!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har samma färgkombo som du på min almanacka och jag är också helt förälskad i den! Perfekt format, snygg layout och fin på alla vis. Har köpt massa fina färgpennor som jag bara använder nu också. Vill inte sabba med fula anteckningar. :D

11:37  
Blogger Brian said...

Det var många år sedan jag övergav analoga almanackor och kalendrar. Digitalt regerar. Likaså att din rss-feed numer verkar funka perfekt.

13:51  
Anonymous Anonym said...

Min julklappsalmanacka är också guld.Tusen tack för den. Men jag måste ju säga att mina färger är nog snyggare så även texten på framsidan: "Ullas Dagar 2008"
Puss/Mams

14:00  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Shit vad jag kämpade förra året för att få beställa en sån. De var överhopade av jobb och hade aldrig tid med mig. Undrar om jag ska prova i år också...

Garvade åt din kommentar om mitt PS-ljug. Det är nästan ditt fel för jag frågade dig om det var sjukt svårt att lära sig och du svarade ngt relaxat så jag körde på det. som tur är var PS inget krav till just det här jobbet. På de intervjuer jag var där PS var en fördel att kunna baissade jag mina kunskaper rätt kraftigt. Kanske inte till den obefintliga nivå de var/är på men...

Nu är jag på banan iaf, bara att trixa sig fram! :) Tack igen för skivan.

Satan vad Phrank är lik Lars på mobilbilden bredvid! :o

21:57  
Blogger annelie said...

Snygg kalender.

Säger som Tove, försökte också beställa en kalender för 2007, lyckades aldrig. I år har jag inte ens försökt.

22:01  
Blogger Kajsa said...

Åh, vilken schysst grej! Har aldrig hört talas om, men nu har jag redan en kalender som räcker fram till sommaren tyvärr. Kan du påminna i god tid inför nästa år? ;-)

19:56  

Skicka en kommentar

<< Home