17 mars 2008

Barn, jobb och sjukdomar

Klockan är 10.43, jag sitter i ett viktigt möte och plötsligt ringer min telefon. Dagis.
Frank har tre prickar runt munnen, dagis är oroliga för att det är svinkoppor och säger att vi måste hämta honom och kolla upp prickarna innan han är välkommen tillbaka.

Sämsta möjliga läge eftersom jag var borta från jobbet tre dagar i förra veckan och har en todo-lista från helvetet. Lars har en viktig rapport som ska vara klar den här veckan och har inte heller överdrivet med tid. Vi är ju båda relativt nya på jobbet och känner att det är läge att visa framfötterna.

Men vad gör man? Det är bara att le mot chefen och säga som det är. Trots att det känns jobbigt.
Lars hämtar just nu och ska försöka få en tid för att checka prickarna direkt idag. Håll tummarna!

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Åh, vilken osis! Hoppas det inte är svinkoppor utan nåt helt annat som inte smittar!

14:02  
Anonymous Anonym said...

Det är synd att ni inte bor närmare då hade det funnits 2 huvuden till som kunde ställa upp:)
Puss/MAMS

14:34  
Anonymous Anonym said...

ÅNEJ, detta får mig att inse att Malcolm eventuellt har svinkoppor. Idag dök det upp en konstig varfylld blåsa vid sidan av hans mun, ngt jag tolkade som en effekt av för mycket napp, trots att han inte använt så mycket napp senaste dagarna.

Förutom denna blåsa har han två prickar på insidan underläppen, också lite blåslika. Och precis som dig har jag varit borta från mitt "jobb" alldeles för mycket senaste veckan, och nästa vecka kommer inskloning, återigen med extrem ineffektivitet beträffande "jobbet".

Suck!! Vet inte ens om jag orkar ta honom till dagis imorgon, dumt om det är koppor och jobbigt om han ändå måste hämtas direkt...

var bara tvungen att gnälla av mig lite ;)

20:29  

Skicka en kommentar

<< Home