09 mars 2008

Jag är ond men glad

Jag hade på känn att det skulle vara en bra idé att titta på melodifestivalen igår. Carolas min när hon insåg att hon blivit slagen av Nordman var obetalbar. Fantastisk! Och jag bara log.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag inte bara log jag vrålade så Sigge blev rädd:)Är jag oxå lite ond då?
Puss/Mams

14:45  
Blogger Unknown said...

Men varför? Jag gillar inte Carola men nu börjar det bli lite väääääl elakt från alla håll och kanter. Det var en bra låt, synd bara att svenskarnas tjurighet mot Carola ska få avgöra. Nordman är inte särskilt bra i jämförelse (sett ur enbart låtsynpunkt). Kan han öht representera Sverige i ESC?

18:01  
Blogger Per och Lotta said...

Jag är definitivt ond och glad! Och det är inte Nordman som ska representera Sverige utan det ska Sanna Nielsen göra om jag får bestämma. Att hon dessutom nästan är från Blekinge gör ju inte det hela sämre.//Lotta

18:39  
Anonymous Anonym said...

Jaaa! Det var ju bara så bäst att se hennes chans till finalen ryka all världens väg!! :) Skadeglädje is the shit!

20:45  
Blogger Kajsa said...

Haha, ont ska med ont fördrivas.. ;-) Fast jag har inte ens hört låten, så jag vet inte varför hon åkte ut. Kanske var det bara en dålig låt?

22:20  
Blogger hanna said...

Lillasysteryster - Min Carolaskräck går way back, så jag har svårt att släppa den. Och jag tyckte inte att det var en bra låt. Men jag håller med dig i Nordman-frågan. Kass låt. Men jag tror inte att dom har en chans i finalen, så det borde vara cool ändå.

10:57  

Skicka en kommentar

<< Home