02 mars 2008

Lyx lyx lyx

Min överraskning var helt perfekt. Lätt den bästa kvällen på mycket länge och jag är oändligt glad, tacksam och lycklig över att ha lyckats göra såna kap när det gäller man och vänner. I love you!

Jag och Lars lyssnade högt på dansig 80-talsmusik medans vi gjorde oss snygga och jag var på enormt gott humör när vi gav oss ut i regnet. Sjungandes på Human League-låtar tog vi trean mot Slussen. Lars hotade med Mc Donalds och räkbåt, men det blev istället löjligt goda drinkar tillsammans med världens finaste man och pampig utsikt på Gondolen. Är det förresten någon mer än jag som blir sådär töntigt Stockholmsnostalgisk av utsikten där? I love Stockholm.
Plötsligt fick vi sällskap av världens bästa Henke & Jo som förstås ingick i överraskningspaketet. Wohooo! Mer champagnedrinkar!
När sedan hungern smög sig på och Lars och Jo hade försökt finta bort mig och Henke med borttappade bokningar, skumma telefonsamtal och hemliga taxiresor så stod vi utanför porten till Le Rouge. Jag blev så jäääävla glad! Har velat gå dit länge länge och nu var det äntligen dags! Och shit vilket ställe! Jag som älskar lyxkrogar men hatar den stiffa bajsnödiga känslan som man brukar få på köpet har fått en ny favorit. Ursnygg porrig inredning, goda drinkar, proffsig personal, skön stämning och enormt god mat. Vi käkade femrättersmenyn med vinpaket och blev sittande i fyra timmar. Och OJ vad vi njöt!
I taxin på väg hem satt fyra mycket nöjda och belåtna gäster. Fast en var alldeles extra nöjd och glad och lycklig och kär. Fyfan vad bra jag har det.

8 Comments:

Blogger Venke said...

Fan vilken härlig kväll!

11:36  
Blogger Skolfröken said...

Å det låter toppen! Vilken drömman du har!

12:58  
Blogger Sandra said...

Åååååh!

13:30  
Blogger Anna said...

Hehe... nu ska jag ta ett snack med Ronny ikväll så han inte drömmer mer osanna drömmar;)

15:47  
Blogger C a t r i n e & co said...

Ni är så duktiga på att överraska och visa varandra uppskattning!!

19:57  
Anonymous Anonym said...

Jag blir så rörd så jag börjar gråta när jag läser sånt här....Ni är fantastiska! Och eftersom du är så underbar Hanna, så blir jag extra glad när jag vet att du har det bäst! Stor kram från E-L

09:56  
Anonymous Anonym said...

Åh, vilken helkväll! :) Mer sådana överasskningar åt folket!

16:43  
Anonymous Anonym said...

Håller med anonym talare ovan...blöta ögon här.

23:15  

Skicka en kommentar

<< Home