18 april 2008

Nu börjas det...

Det är mindre än en månad kvar till tvåårsdagen och vi har börjat fundera på presenter. Jag är lite inne på de här skorna från Lego. Men egentligen ligger det redan ett paket gömt i garderoben därhemma. Och så skulle jag ju vilja att han fick något som han själv tycker är roligt. Åh. Det lutar åt julaftonsläge igen. Ungen får så mycket presenter att han blir helt blasé. Inte bra. Vad ger ni era tvååringar?

Hoppas han inte läser det här nu förresten. Vore ju förargligt.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh vilka söta skor! Sådan vill jag köpa till min kille som blir två i maj. Tack för tipset! :-)

Annars ska vi köpa en barnskottkärra till honom, grymt kul att samla pinnar i lekparken tycker han. Åsså lego, fast små bitar. Han älskar att sitta och pyssla med sitt lego, men de stora bitarna börjar bli lite småtråkiga. Annat tips är playdolera, "baka mamma" betyder att han ska leka med sin lera.

13:07  
Anonymous Anonym said...

Födelsedag = enbart kuliga prylar på rätt nivå för personen ifråga. Och kläder är mer i kategorn nyttiga prylar man tyvärr måste ha men inget han önskar själv, OM skorna inte har flygplan förstås ;)

Skor kanske han behöver i a f med tanke på vårens ankomst. Måste de då bli presenter? Han lär gilla kläder och inte önska sig annat vad det lider. Där är ni ju inte riktigt än och hmmm, hur säger man - det är ju inte din födelsedag.

13:17  
Blogger hanna said...

Hahahahahaha, anonymos. Jag tror jag har en liten känsla av att jag vet vem du är :D

15:17  
Blogger Kajsa said...

Jag funtar på verktygsset, doktorsväska, DVD med Pippi eller Saltkråkan, förkläde för bakning och målning och en riktigt häftig bil.

20:10  
Blogger Lite smått å gott said...

snygga skor! Kanske kan du ge dem och en rolig grej som han gillar. Vad älsakr han mest att leka med?? Ritkille? Legokille? Lagamatkille?

22:29  
Blogger Elin said...

Vi köpte kläder eftersom vår tvååring fyller 2 veckor efter jul och hade massor av julklappar redan som var roliga. Desssutom så fick hon så många roliga födelsedagspresenter av kompisar etc. Men vad hon gillar är förstås duplo, briotåg, bollar... och leksaksspisen med alla köksprylar!

21:17  
Anonymous Anonym said...

Jag ska ge sånt där Fischer Price-garage och rutchkana du vet, med hiss som plingar.
Vincent ÄLSKAR såna!!!

Anne, Föräldrar och barn
www.foraldrarochbarn.se/blogg

20:45  

Skicka en kommentar

<< Home