23 oktober 2008

Det här med att kommentera

Jag är enormt glad över era kommentarer - bu och bä. MEN jag tycker att det är så sjuuukt tråkigt med anonyma kommentarer. Ni får gärna vara anonyma, men använd ett alias så att jag ändå vet vilken anonym tjomme det är som säger nåt. Bara att bocka i namn/URL och använda fantasin. Är ni med?

Så här:



Tack tack!

10 Comments:

Blogger Mija said...

Hahaha kan det vara rakare, underbart!

12:36  
Blogger hanna said...

Hahaha, men du fattar, det är så tråkigt att inte ha en susning om vem det är som sitter där bakom skärmen. Jag har ju ändå ingen aning men då kan jag iallafall relatera till sussilullan, tokarne eller argbiggan liksom.

13:01  
Anonymous Anonym said...

Alla har kanske inte samma behov som du av att "outa" sig till gud och alla människor. Och så länge du inte får veta vem som skriver vad, vad spelar det för roll om någon hittar på ngt alias?

18:43  
Blogger Anna said...

Hahaha! Åt den anonyma bajskorven.

20:08  
Anonymous Anonym said...

Fniss. Jag håller med, även om personen fortfarande är anonym som håller man ju reda på alla sina anonyma läsare om de kallar sig för något.

20:21  
Anonymous Anonym said...

Anonym: men om man inte har ett behov av att "outa sig", varför har man då ett behov av att ens kommentera på nåns blogg? Då kan man lika gärna stanna inne liksom...

/Morris the knorris

20:45  
Anonymous Anonym said...

Anonym: Varför har du ett behov av att läsa en blogg av någon som du uppenbarligen är missunsam mot?
Tvi för såna som du!

09:09  
Blogger hanna said...

Anonym - det handlar inte om att jag vill att du ska outa dig. Men ibland får man flera anonyma kommentarer på samma inlägg - är det samma person som svarar på något jag skrivit eller är det någon ny?

Eller är det samma anonyma människor som kommenterar då och då eller är det olika? Att skriva gladkalle eller surkalle eller nåt är ju inte att outa sig, hitta på ett alias bara.

Till er andra - Puss! :D

09:23  
Anonymous Anonym said...

Hanna! Det finns åtminstonde två anonyma. Jag är en....var inne på din blogg häromdan o gjorde sen en kommentar om din pappa. Att du får anonyma påhopp är tråkigt. :-) / pink lady

16:28  
Blogger hanna said...

Pink Lady - Tjohooo! Precis så! I like! :D

16:51  

Skicka en kommentar

<< Home