03 januari 2009

Klipp klipp klipp

Svårt att tro, men idag var första gången någonsin som Frank blev klippt (om man inte räknar ansningen vi gjorde när han var ett par månader och hade skavt av allt utom en liten rand med hår längst ner i nacken).

Det gick skitbra, jag mutade med mandariner och frisörskan lyckades hålla rätt på saxen (hon klippte sig själv i handen en gång, men det var inte det jag var orolig för) och nu ser han ut som en städad ung man. Den korta luggen och krusty-tofsarna på sidorna är ett minne blott. Själv tyckte jag dock att lockarna var sjukt charmiga, så jag hoppas dom kommer tillbaka i lite mer jämnlång form till sommaren.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Stort! Heja!

21:08  
Anonymous Anonym said...

Impad!! Å Snygg blev han ju.. :) Jag har god lust att ta iväg W till frisören men fattar inte hur jag ska få honom att sitta still...

22:11  
Blogger hanna said...

Bissen - Haha, Frank vägrade att gå in först. Men jag lovade att han skulle få en påse Ahlgrens bilar efteråt och då hängde han med. Sen mutade jag med två mandariner under själva klippningen. Gick skitbra! :)

22:21  
Blogger C a t r i n e & co said...

vi klippte av Killians lockar i somras... vi tog rakapparaten och gjorde mohikan. Han satt still, men gillade inte ljudet. Mutade med något, minns inte vad, säkert godis. Franken ser mycket äldre ut nu, en riktig goding!!

22:33  
Blogger Borv said...

Klippa sig ... han som var sa sot i lockarna!* Ar det Pappa Lars som vill att sonen ska ha samma frisyr som honom igen ;-)

*Han ar sot nu ocksa.

03:21  
Anonymous Anonym said...

Hanna.. Ska göra ett försök med många mutor en dag.. Älskar dock Willemannens lockar MEN han hatar att tvätta håret/borsta håret så vi har snart inget val.. Han kommer garanterat inte sitta lika still som Frank o bli lika fin :)

11:45  
Anonymous Anonym said...

Trixit det där med att sitta still... Calles prinsesslockar åkte av med trimmern innan nyår. Det blir en helt annan unge ju, mkt busigare o äldre, bara så där?! Måste synas att han är storebror nu. Kram

13:14  

Skicka en kommentar

<< Home