24 maj 2009

En liten påminnelse

Vänner, det rullar på dåligt i insamlingen till höger. Ni har väl inte missat? 100 liter rent vatten till en utsatt kvinna kostar 35 kronor. Mycket mindre än det där glaset vin du köpte på en uteservering i går. Eller lunchen du åt i dag, eller t-shirten du spontanshoppade i fredags.

Klicka till höger och lämna ditt bidrag. Tusen tusen tack!

Update:
Fan vad fina ni är. TUSEN tack!

4 Comments:

Anonymous Bo said...

Funderar lite vad som gått snett i den här kampanjen. 46000kr totalt är inte speciellt mycket.

Det är väl helt enkelt så att bloggosfären är en grupp som är ointresserade av att betala över nätet på detta sättet. Någon kultur av mikrobetalningar för olika ting finns inte riktigt.

514 givare ger ett snitt på 89kr per person. De var nog lite väl överambitiösa när de tog bidragsalternativ upp till 1250kr. Hade kanske varit bättre att börja vid 10kr istället. Eller att betala med SMS, det är folk mer vana vid. Med internetbank så ska en massa dosor och koder fram, inte alls lika enkelt.

22:42  
Anonymous Albin said...

Jag skänkte, och tycker verkligen att fler bör göra det!

11:24  
Blogger Anna S said...

Men något verkar fel på den där för jag skänkte 100:- omedelbums första gången jag såg den men det syntes inte på din sajt... Skummes.

19:17  
Blogger hanna said...

Anna, om du skänkte på faktura så är det en fördröjning. De gör en sån körning en gång per dygn, så det kommer in inom ett dygn.

22:04  

Skicka en kommentar

<< Home