15 juni 2009

Herr & Fru Ismarker

Regn i håret betyder ju lycka sägs det. Och med den regnmängd som trillade under lördagens bröllop så lär just lyckan i det Ismarkerska hemmet inte vara något problem under det närmsta århundradet. Trots det blöta vädret blev det en fantastisk dag med en vigselakt utöver det vanliga där Jocke Berg körde en akustisk version av "Utan dina andetag" (inte ett öga torrt), sedan en helt galen middag med grymt käk, massa skratt, roliga tal och glada gäster. Avslutningsvis dansade vi oss toksvettiga i sjömansskolan vid Pålsundet. Tack Henke & Annika för en fantastisk dag, ni var otroligt fina. Hoppas att smekmånaden i Malaysia blir kanon!

Jag lyckades glömma både kamera och extraskor, så det blev bara några mobilbilder. Däremot så kan man kika på några från mobilen och från kameran hos Pelle, och en hos Jeroen (som jag lånade här intill). Annikas brorsa Micke filmade när Jocke spelade (och där ser man även mig i början).

10 Comments:

Blogger P said...

Och jag kan inte sluta gråta... :( Ser det här och tårarna sprutar igen...

21:25  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Underbart! Man blir nästan lite giftassugen...

Hoppas du inte tog illa upp av att jag höll med den där Kristdemokratbruttan tidigare. Jag tyckte mest om det där hon sa om morsor som klagar och sen tycker jag det är karaktärslöst att bli skittjock om man inte är sjuk. Några kilo för mkt drabbas vi ju alla av ibland!

21:31  
Blogger hanna said...

Tokfint - och fantastiskt att Jocke själv gör den.

Tove, neeej. Men jag håller inte med dig. Jag tycker att Ella har en sjuk människosyn och att det är risigt att kasta bajs på det sätt hon gör. En del kristna ger mig rysningar på ryggen. Hon är en av dem.

21:35  
Blogger Sandra said...

Herregud så vackert!
Vilken dröm att få Jocke Berg att spela på sitt bröllop..

Jag var faktiskt tvungen att låna med mig videon och lägga på min blogg.. Hoppas det var okej!

21:59  
Anonymous Skolfröken said...

Men jag döööör! Den bästa bröllopslåten ever och så Jocke Berg som framför den, kan det bli bättre!? Först sista avsnittet av ER och så nu detta :-)

22:54  
Anonymous Jenny E said...

Ååååååhhhhhh, så fint. mina vänner som är riktiga Kent-lovers hade denna på sitt bröllop och vi grät som dårar allihop - men med jocke själv blir det ju over the top alltså. =) Häftigt!

23:40  
Blogger Sofia said...

WOW! Är det ok om jag länkar hit från min blogg?
Mitt drömscenario om jag någonsin gifter mig är ju såklart att JOCKE BERG kommer och spelar just denna sång för mig. Världsklass!

08:54  
Blogger hanna said...

Sofia, såklart du får!

10:15  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Fast just det hade nog inget att göra med att hon är kristen att göra...

15:14  
Blogger hanna said...

Tove - Möjligt. Men nu är hon en sån person som öppet för kristnas talan.

15:18  

Skicka en kommentar

<< Home