04 juni 2009

Sjung om studentens lyckliga daaaaar...

Här i Stockholm är studentfestandet en märklig historia. Det verkar gå ut på att åka flak, ha så lite kläder som det går, dränka varandra i folköl och helst bli så packad som möjligt.

Alltså. Jag är ju nästan hundra år, så man får ha lite överseende, men när jag tog studenten så hade vi visserligen champagnefrukost och fuldrack Jäger på toaletten. Men det var fan inte så här dräggigt.

6 Comments:

Anonymous Agent586 said...

dräggigt är ordet! tack och lov är det lite mindre flak i förorten. Men jag misstänker att det är en hel del flak framöver runt kontoret i stan :(

13:17  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Stockholm is the shit, Tuna kan slänga sig i väggen! ;) Nej, men det är nog lite mer dräggkultur här kring det hela, gäller även de finare skolorna. Iaf var det så när jag tog studenten för inte 100 men 10 år sen.

Faktiskt prick 10 år sen idag! :) http://snovas.blogspot.com/2009/06/4-juni-1999.html

13:31  
Blogger Jo. said...

tre år senare, efter dig, då blev det dräggigt.

18:38  
Anonymous Skolfröken said...

Nä, håller med. Förr, då var det minsann stil och klass :-)

18:52  
Blogger Kajsa said...

Håller med. Är lite chockad över flaken m.m, känns som om hela kulturen spårat ut. "Förr" fanns det lite ambition till att det skulle vara lite vuxen glamour över studenten. Det var i alla fall det vi eftersträvande. Bara drängsupa hörde liksom inte den högtiden till.

21:18  
Anonymous Camillas lockar said...

Skulle åka t-banan idag. Inne i vagnen stod en liten tjej. Halvpackad, stelfrusen, huttrade så hon skakade. Spya på kläderna och skämdes ögonen ur sig. Verkligen lyckliga dagar.

Jag bytte vagn.

20:59  

Skicka en kommentar

<< Home