17 september 2009

Grattis Polarn O. Pyret!

Polarn O. Pyret drar i dagarna igång kampanjen "Skicka vidare" som innebär att du mellan den 1-27 oktober kan lämna in dina gamla POP-kläder i butik. För varje gammalt plagg du lämnar så får du 10% rabatt på ett nytt. De begagnade kläderna kommer sedan att säljas i POPs butiker och hela intäkten går till barnrättsorganisationen Plan. Så sjuuukt smart. Vi besöker butiken, lär oss att deras prylar har bra kvalitet, shoppar mer, gillar varumärket, ger pengar till utsatta barn och hepp...vi bloggar om det. Känns som att det landat någon ny och riktigt smart marknadsperson hos dem på sistone. Grattis!

7 Comments:

Blogger annalin said...

Ja god ide...förutom att 10 % rabatt på nytt plagg är sjukt lite...tycker att de kunde bjussat på 25 % iallafall. Men det förvånar mig inte, de har alltid mesigast reor också.

Om man orkar är det ju mer lönande att lägga ut plaggen på tradera än attf å 10 % rabatt. Det bygger ju också på att prylarna har bra kvalitet och att många gillar varumärket.

12:00  
Blogger hanna said...

Annalin - Det är dina gamla använda kläder som du redan fått nytta av. Och pengarna de drar in går oavkortat till Plan. De skulle kunna göra det utan att ge oss någon rabatt öht. Jag tycker att det är skitbra.
Tycker dock att du ska köra Tradera så att även du blir go och glad!

13:15  
Blogger Rackarns said...

ja, och ingen uppmärksammar deras personalpolitik :/

14:42  
Blogger hanna said...

Du har ju chansen nu Rackarns. Vadå? Jag har noll koll, så hit me!

15:02  
Blogger Anne said...

Äsch, är så trött på Polarn, klarar inte av ett plagg därifrån!

10:46  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Jag håller nog med Annalin faktiskt, det är väldigt lite rabatt för att det ska locka merparten av kunderna. Tror jag. Vi får se!

12:47  
Anonymous ursula said...

Jag hoppas att de lyckas. Om inte annat kanske de lyckas få sådana som mig, som är för lata för att sälja på tradera att lämna in. Iofs går väl mitt till välgörenhet alt bekantingar i alla fall - så miljön får sitt. Hur som, jag är med dig Hanna - smart!!!

16:31  

Skicka en kommentar

<< Home