13 oktober 2009

Så svennig, så svennig

Som Hemnet-knarkare blir man ju rätt luttrad och jag brukar fnissa åt det uppenbara stylingjoxet man ser i varenda hus och varenda lya. Tänka att det är konstigt att alla gör samma grej - och att det ändå verkar funka.

Oavsett så verkar det inte ha gått in riktigt. Eller så förträngde vi det en stund. För i morgon ska vår lya fotas och jorå. Vi har en vas med gladiolus och det obligatoriska stora fatet fullt med frukt.
Och japp, jag skäms, men vi har även den färska basilikan.

7 Comments:

Blogger Tove Kungsholmen said...

Haha, bra där! Glöm inte Marseilletvålen och fjomsiga handdukar i badrummet.

21:40  
Blogger Kajsa said...

Varför ändra på ett uppenbart vinnande koncept, oavsett hur töntigt det verkar? Det är ju ändå bara pengarna ni är ute efter. ;)

01:11  
Anonymous Emma (Tri) said...

Haha, precis så ska det vara :). När jag sålde min lägenhet i Fredhäll hade jag: vita gladiouler och ett stort fat med BARA... Tadaaaa... CITRONER. Och dessutom en (hemgjord) tavla med ett oerhört tidsenligt, coolt tyg som hängde ensam på en vit vägg. Men som Kajsa säger - varför ändra ett vinnande koncept :)...

06:49  
Anonymous Emma (Tri) said...

OCH basilikan såklart, glömde :). Och i köket på den öppna hyllan fina plåtburkar och glasburkar med "snyggt" innehåll samt vinflaskor i ett ställ, inköpt enkom för ändamålet. Men det gav ju utdelning... Fast det kanske snartare berodde på att vi ytskiktsrenoverade hela lägenheten innan försäljningen...

06:51  
Anonymous Skolfröken said...

Jag hade allt av det, plus att jag färgkoordinerat varje rum så att det skulle vara enhetligt.

Och jag hade basilika OCH timjan!

19:49  
Anonymous Zandra said...

En skål med femtio limefrukter.

18:56  
Anonymous Sandra W said...

Femtio!? Vi hade 10 lime, 5 citron, 2 krukor basilika, 7 gladiolus samt 2 jasminedoftande ljus i badrummet. Ett vinnande koncept skulle det visa sig.

23:31  

Skicka en kommentar

<< Home