27 oktober 2005

Kändiskåt? Jag? Nääääää!

Var på smygläsningen av Quote 2 igår. Lite mingel med gratisdricka i sviten på Lydmar. Träffade på lite gamla bekanta och det var kul, men framförallt så blir man ju glad när man får studera lite kändisar på nära håll!

Snyggast var Ayesha som hade en ruskigt fin och rolig kappa. I övrigt såg hon precis lika cool ut som vanligt. Martin Kellerman hade blivit lite rundare sen jag spanade in honom senast. Klädsamt dock. Roligast var han med kepan som är programledare för nåt barnprogram (minns inte vad han heter), han ser verkligen likadan ut varje gång jag ser honom. Han verkar bara ha en enda outfit.

När vi sen hamnade på Debaser så spottade jag den alltid übercoola Viktor Brobacke och Gustav Bendt. Inte så konstigt dock eftersom det var onsdag och Club Killers.
Summa summarum = skön kväll!

6 Comments:

Blogger Anna said...

Cool. Strax före ditt kändisspanande satt jag och lyfte vikter med Martin Stenmarck mitt emot mig på SATS. Inte riktigt lika coolt va? Han satt dessutom och pratade med sin polare bredvid samtidigt som han tränade = INTE SÅ TUNGA VIKTER!!! = Fuskträning(Jag stönade = mycket tunga vikter = bra!)

19:40  
Blogger Vi på Kantarellen said...

Ursäkta en medelålders kvinna från "bystan"... Vilka är dom då?

21:31  
Anonymous Anonym said...

Har du mailet Nöjet? Här är din chans att bli deras bästa vän i ett enda mail!

23:24  
Blogger hanna said...

Anna - nästa gång får du smygfota!

Mamselamsen - Inte så lätt att veta. Men Ayesha är artist. Var med i melodifestivalen för nåt år sen tror jag. Martin Kellerman är författaren av serien Rocky. Viktor Brobacke och Gustav Bendt är musiker och har spelat med bla Moneybrother och Håkan Hellström. Så. Nu är du med va?

Z - Noups. Känns lite sjukt att maila när man är på en sån liten tillställning :)

10:42  
Blogger Vi på Kantarellen said...

Håkan Hellström! *får allergiska utslag*

10:54  
Blogger hanna said...

Oj oj oj Mamselamsen, kasta inte sten i det här glashuset. För här är Håkan en av dom bästa. Bara så du vet ;)

11:33  

Skicka en kommentar

<< Home