28 mars 2006

Avdelningen babysaker vi inte kommer att köpa

Man springer på en hel del knasigheter nu när man ska införskaffa alla babyprylar. Vad sägs den här? TummyTub, en badbalja som ska påminna bebisen om livmodern och vara bra mot kolik.
Ser inte jätteskönt ut och så borde väl en 29-kronors papperskorg från IKEA funka lika bra. Eller? Fler livsnödvändiga saker jag hittade hos Bosieboo: Den bärbara toaringen eller Bapper, en förvaringspryttel att hänga i taket för överkomliga 495 kronor.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

*fniss* det är ju en väldigt överdimensionerad MENSKOPP! :D

21:06  
Blogger Elin said...

Host. Ehum.

Köp INTE. Eller kom och hämta våran. Vi har använt den en gång och aldrig mer. Köp den där andra istället för 29:- och gör nåt kul för de 270:- som du just har tjänat.

21:31  
Blogger hanna said...

Elin, du skojar? Hahahaha! Tack, men jag kör nog IKEA-papperskorgen då :D

21:46  
Anonymous Anonym said...

Hinken är ju asskön! Mamma erbjöd mig två överblivna papperskorgar faktiskt men jag avböjde. Kanske ska tänka om? Det jobbiga var bara att de var i "metallnät" så det blir inget vidare... ;)

22:58  
Anonymous Anonym said...

Missa ej heller att införskaffa skeden med inbygd termometer! ;)

23:30  
Blogger hanna said...

Snova - Jäklar, den missade jag! :D

07:49  
Blogger Lena said...

Haha, vilken grej! Skönt att bli varnad =) Jag tror jag blir nöjd med den rosa gamla badbaljan i plast som mina föräldrar köpte 1970...
Min pappa köpte en sån där toaring från babybjörn till min dotter när hon började sitta på pottan. Men jag tror hon fick svindel däruppe på toan och ville alltid hellre sitta på pottan. Prisskillnaden mellan toaringen och pottan var nog densamma som mellan TummyTub och Ikeas papperskorg :-)

20:56  

Skicka en kommentar

<< Home