18 april 2006

Nån som har en lägenhet att låna ut?

Byggstart idag. När jag gick hemifrån stod tre män i blåställ i vårt badrum. När jag kom tillbaka var hela hallen inplastad och dasset såg ut som en krigszon. Varför har man vass i väggarna? Att ta sig in i vardagsrummet känns lite som att kliva in i den där plastgången i ET. Man får tränga sig igenom en skåra i plasten som täcker dörrhålet. Ingen dusch och nu spolar man efter sig genom att hälla en hink vatten i toaletten.

I morgon river dom golvet och sen kommer domen - hur många veckor torkningen beräknas ta innan de kan börja återställa. Håll tummarna. HÅRT! Jag är redan less på det här - innan jag ens har premiärduschat i tvättstugan.

4 Comments:

Blogger Henke said...

Om ni vill vara kattvakter så vet jag en lägenhet på Söder som behöver befolkas onsdag->helgen nästa vecka. Fin lägenhet och fina katter :)

02:11  
Anonymous Anonym said...

Kanske inte rätt tillfälle att säga detta men vi renoverar vårt badrum just nu och trodde att vi skulle ha ett riktigt golv när vi kom hem men NÄÄ se du!! Nu har de brutit upp allt igen och är en vecka back.... behöver jag säga att de redan är försenade??

20:31  
Blogger hanna said...

Shit anon. Du gör mig nervös.

20:51  
Blogger hanna said...

Tack för tipsen, ni är grymma. Men jag tror att vi står ut. Förhoppningsvis går det fortare än vad vi trodde från början!

13:53  

Skicka en kommentar

<< Home