30 maj 2006

Treveckorslipen?

Man har ju hört talas om "tredagarslipen". Den ska inträffa precis när man kommer hem från BB, när mjölken rinner till. De flesta jag känner har gråtit hejdlösa mängder de där dagarna. Oftast för ingenting alls. Eller för riktigt knäppa prylar. Så jag var beredd - men inget hände. Jag har inte spillt en tår under de här första veckorna. Bara varit go och glad!

Men idag däremot. Jag har tjutit flera gånger redan och det är inte ens lunch! Frank har haft en jobbig natt och jag har varit uppe typ tusen gånger (kändes så iallafall). Så jag är väl lite trött. Men vad knäpp man är! Det började när jag vaknade av att Lars stängde ytterdörren när han gick i morse - utan att ha sagt hejdå till mig. Sen när jag hittade hans kärleksbrev och uppskuren färsk ananas i kylskåpet. Och så när jag läste hans kommentarer på bloggen. Och den anonyma gullo-kommentaren. Och nyss när jag skulle skriva en namnskylt och bara gjorde fel.

Tänkte städa nu, men vetefaan om jag vågar. Vad händer om dammsugarpåsen är full eller slangen lossnar? Tror jag behöver sova middag faktiskt :)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Brist på sömn kan få en att göra vad som helst och få en att känna hur som helst. Sov så mycket du kan dagtid när bebisen sover! Ha inga måsten. Det blir bättre - jag lovar!

15:11  
Blogger hanna said...

Tack gullosar! Nu har svärföräldrarna varit här på middag och vi har landat i soffan. Underbart skönt med någon som kan ta hand om ruljansen en stund!

20:37  
Blogger Kajsa said...

Jag gråter flera gånger om dagen, men inte bara av trötthet... Är så blödig just nu att jag lätt börjar gråta när jag själv sjunger för Lydia! Mysko :-)

14:36  
Blogger Jo. said...

Ah alskade sotohoney crunch! Va jobbigt det blir for Larsa nar han kommer hem, nar bade du och Frank lipar. Det vore jatteroligt om du borjade grata nar du var hungrig kissig,varm och sa ocksa, bara for att se vad Larsa skulle gora. Fast i o f s. Da kanske han skulle ta hem nagot starkt fran jobbet och smula ner i maten. Kanske skulle du aldrig bli dig lik. Och da skulle han ju inte vilja vara gift med dig, eftersom han alskar dig som du ar pa riktigt. Och da maste ni skiljas. Och det vore ju forjavligt. Fan Hanna, at ALDRIG nagot som Larsa ger dig. Man vet aldrig med de dar apotekarna.

INte heller med de dar nollorna som har alldeles for livlig fantasi. dom ska man bara skita i.

23:23  

Skicka en kommentar

<< Home