08 mars 2007

Utmaningsdags!

Lisa, Carro och Skolfröken har utmanat mig:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
(Den som startade det här har verkligen ett rätt krångligt sätt att förklara saker och ting, right?)

1. Jag hatar curry. Svenne-curry that is. Sån som smaksatte hönsgrytor i skolmatsalen och som vissa galningar har på pizzan. Bara lukten får mig att må illa. Thaicurry däremot är bland det godaste jag vet.
2. Jag måste räta ut lakanen i sängen innan jag går och lägger mig. AVSKYR skrynkliga lakan och när jag är sjuk och har feber kan jag drömma om att det är grus i sängen eller att lakanen är skrynkliga och det är så jääävla obehagligt.
3. Jag är en jäkel på att läsa snabbt. När jag var liten och lånade nya böcker på biblioteket varje dag så började mina föräldrar undra om jag inte ljög om att jag läst klart böckerna. Så de började förhöra mig om vad mina böcker handlade om - och förstod att jag bara var en ovanligt snabbläsande liten kotte.
4. Jag älskar att duscha. Kan duscha 3-4 gånger om dagen om jag får och hinner. Varmt ska det vara. Och så ska man stå där länge. Härligt!
5. Jag är en klassisk slösa-tjej och kan hitta på hur många anledningar som helst till varför jag bör unna mig (eller någon annan jag tycker om) en viss sak.
6. Jag är jätterädd för ormar. Kan inte ens se ormar på tv. Då kan jag inte tänka på något annat och drömmer ofta mardrömmar efteråt.

Det var det hele. Nu vill jag veta era hemligheter Modegrisen, Catrine, Modde, Jocke, Zvammel och Henke.

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det där med lakanen.. Jag är exakt likadan. Dessutom har vi ytterligare ett problem i familjen. Fredrik är så lång så hans fötter ligger över nedersta sänggaveln. Eftersom han tycker det är obehagligt så drar han alltid ner madrassen över sänggaveln, vilket lämnar en glipa uppe under kudden. Och det fixar inte jag. Så varje kväll drar jag upp min ände av madrassen och han ner sin - så vi har alltid sned madrass - sjukt irriterande!! :)

Sorry - lång kommentar. Men det var bara för att jag kände igen mig.. :)

10:02  
Anonymous Anonym said...

It´s on, like Donkey Kong!

11:00  
Blogger sugplopp said...

Du har ju fuskat.

:(

13:03  
Anonymous Anonym said...

Det fattas ju en grej. Den sjätte, var är den?

13:15  
Blogger sugplopp said...

Ha, ha, nu har sugploppen kontrat!!
;)

13:41  
Blogger Emelie said...

Hey skulle precis utmana dig... jaha ja...

15:33  
Blogger hanna said...

Såååå, nu finns det sex grejor! :D

Lisa, vad skönt! Lars tycker alltid att jag är galen som blir tokig av skrynklor! :D

21:35  
Anonymous Anonym said...

Hanna! Det här var inte bra... jag fick utmaningen vidare från Modde. Att inte anta utmaningen var inget alternativ. Jag har nu blottat mina illgärningar... satan...

11:17  
Anonymous Anonym said...

hej.
en fråga, de dagar du inte jobbar tors-fre, jobbar lars då?

funderar..

12:25  
Anonymous Anonym said...

Danne - Haha, vad roligt, då ska jag in och läsa!

L - Vi har delat upp och jobbar 50/50 utslaget på tre månader. Så det stämmer!

19:41  
Anonymous Anonym said...

På nummer skrev jag: Jag är en riktig bokjunkie och läser en sida på under 30 sekunder. Vet inte om det är snabbt eller inte. :)

Hajade till när jag läste din trea.

15:07  

Skicka en kommentar

<< Home