17 februari 2009

Nästa gång tar jag i trä



Pratade med en kompis häromdagen vars barn varit sjuka i omgångar sen i julas. Själv funderade jag en stund och insåg att Frank har hållit sig på benen sen i höstas. Kände själv när jag sa det att jag utmanade ödet, men skrockade lite åt min egen vidskeplighet och snackade vidare.

Gissa vad som hände?
Jorå. Nu ligger han bredvid mig i soffan med feber och skorrande hosta.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skickar en stor krya-på-dig-kram till lillplutten ; )

12:38  
Anonymous Anonym said...

Nämän plutt! Det ser verkligen ut som att han mår dåligt. Är bilden till höger med snygga 10-gruppen outfiten och glasögonen också tagen under sjukdom. Man brukar ju bli lite ljusskygg när man har feber.

18:01  
Anonymous Anonym said...

Mormors älskling ska ju inte vara sjuk. Han ser verkligen hängig ut. Konstigt, han verkade ju helt OK i helgen. Hoppas han kryar på sig fort.
Pussar o kramar i massor från Mormor

21:19  
Blogger Tove Kungsholmen said...

Gah, så jävla typiskt! Samma sak hände mig i våras. Jag skröt om att Lovisa aaaldrig var sjuk. Sen höll förkylningar och maginfluensor oss i ett fast grepp under någon månad. Vågar inte säga ngt nu. Piiip.

Hanna, kolla min blogg är du snäll. Jag lånade en bild från din blogg när jag skrev om dig. Säg till om jag ska ta bort antingen den eller hela inlägget!

Krya på dig Frank!

10:42  
Blogger Petra said...

Det spelar ignen roll. Jag har hållt knäpptyst för Nike har varit frisk förvånandsvärt länge men i går började det. Host host host och feber på kvällen.

14:04  
Blogger hanna said...

Tack ladies! Och Skolfröken, det stämmer. Han ville kolla på film men tyckte att det var för ljust :)

Petra - Håller tummarna för att det går över snabbt för er!

18:06  

Skicka en kommentar

<< Home