31 maj 2006

Sommar sommar sommar

Det är något speciellt med dagen då årets sommarpratare presenteras tycker jag. Officiell start på sommaren liksom. Årets pratkvarnar tillkännagavs tidigare idag, men jag blev inte så imponerad. Lite sådär måste jag säga. Mest sugen blev jag på John Ajvide Lindqvist, Ayesha, Märtha Louise och Jenny Wilson. Inte en enda bloggare, det hade jag förväntat mig. Mest i tiden är väl Björn Olsen - fågelinfluensaexpert. Haha!
Well, får väl se hur det går. Jag brukar ha höga ambitioner, men missar ofta de program jag tänkt lyssna på. Bra då att man kan lyssna i efterhand på SRs webb och att man kan beställa mobilpåminnelser för sina favoriter!

5 Comments:

Blogger Knotty said...

*ler* jo jag blev ju väldans sugen på att lyssna den 26 juni....Herr Woolf går inte av för hackor. Mysig att lyssna på..så det är min enda komihåg sak! (lär ju glömma bort)

07:38  
Anonymous Anonym said...

Christopher O´Reagan pratar ju! Missa inte den 18 juli! (Den underbara historikern i Kanal Lokal).

09:52  
Anonymous Anonym said...

Grattis!

Till en fin liten kille. Vad roligt, själv har jag tre stycken små kottar....
Vad roligt att jag kom in på din sida!!
All lycka och välgång till dig och din familj!

Kram Carina E3C

20:00  
Blogger hanna said...

Hahaha! Carina! Vad roligt! Hur ramlade du in här? Vad gör du nu? Och TRE kottar! :D Jäklar, nu blir jag imponerad. Berätta berätta!

08:52  
Anonymous Anonym said...

Hej igen!

Ja visst var det konstigt att jag kom in här på din sida. Vi var ute och letade homestyling....Men kul var det iallafall!!!Hör gärna av dig om du kommer till E-tuna så kanske vi kan träffas...

Snygga bodysar och skor. Visst är det 1:a leendet något speciellt. Vi var till Thailand nu i maj och där lärde sig våran stumpa att vinka, 8 månader gammal. De flesta thailändare skall ju vinka och heja.....

Nää, man kanske ska gå och slagga igen.... (04:34)

Ha det gott!!
Kram Carina E3C

04:38  

Skicka en kommentar

<< Home